Pasta de ton

de mimmi in Ton, 3 Feb 2011 | 11165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei,
  • 100 g unt,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • piper .
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Tonul se scurge bine.Ceapa se taie marunt. Se amesteca tonul cu untul (la temperatura camerei)si ceapa,se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adasev12 1

03.02.2011, 18:26

super bun si eu fac, dar mai adaug masline si capere...bune tare

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:15

bun

mimmi 1

04.02.2011, 11:57

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton